ثبت نام بیستمین مراسم ازدواج دانشجویی

۱۷ مهر ۱۳۹۵ | ۰۹:۴۸ کد خبر : ۵۱ آخرین اخبار حوزه
تعداد بازدید:۱۴۳

از روز شنبه 22 شهریور ماه آغاز  خواهد شد و به مدت ۴۰ روز ادامه خواهد داشت. زوج های دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان می توانند به سامانه ثبت‌نام ازدواج دانشجویی به نشانی ezdevaj.nahad.ir مراجعه کرده و نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.
تاریخ عقد مجاز جهت ثبت نام ۱ مهر۹۴ تا ۳۰ مهر ۹۵ می باشد. همچنین در مواردی که هر دو زوج دانشجو باشند، فقط یکی از آنها به عنوان داوطلب اصلی باید اقدام به ثبت نام کند.
جامانده های نوزدهمین مراسم ازدواج دانشجویی که تاریخ عقد آنها ۹۳/۷/۱ الی۹۴/۷/۱ می باشد در صورتی که یکی از زوجین در حال حاضر دانشجو باشد. می توانند ثبت نام کنند و در صورت اختصاص سهمیه از طرف ستاد ازدواج دانشجویی از این سفر معنوی استفاده خواهند کرد.
 دانشجویان پس از ثبت نام باید مدارک لازم را به همراه پرینت فرم ثبت نام جهت تائید به دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان ارائه کنند. ویرایش اطلاعات ثبت نام شده توسط خود داوطلب و صرفا قبل از تائید ثبت نام مقدور است.
به دانشجویانی که امسال در ازدواج دانشجویی ثبت نام می نمایند سه بسته آموزشی به شرح ذیل ارائه خواهد شد:
بسته شماره ۱ (قبل از اعزام به مشهد و از طریق سایت ازدواج دانشجویی یا مرکز آموزش مجازی نهاد)
بسته شماره ۲ (در زمان حضور در مشهد در غالب کارگاه های آموزشی و به صورت حضوری)
بسته شماره ۳ (بعد از پایان سفر مشهد و از طریق سایت ازدواج دانشجویی یا مرکز آموزش مجازی نهاد)
شایان ذکر است، به داوطلبینی که از بسته های آموزش مجازی استفاده و در آزمون نهایی آن شرکت نمایند، به قید قرعه جوایز ارزنده ای از قبیل کمک هزینه سفرهای زیارتی، سه روز اقامت رایگان در مشهد مقدس و ... اهدا خواهد شد.
همچنین اعزام زوج های دانشجو بر اساس استان و دانشگاه از ۲۳ دی به مشهد مقدس آغاز و جزئیات بیشتر اطلاع رسانی می شود.

نظر شما :