دومین جشنواره دوسالانه وحدت در دانشگاه آزاد اسلامی

۱۷ مهر ۱۳۹۵ | ۰۹:۵۰ کد خبر : ۵۲ آخرین اخبار حوزه
تعداد بازدید:۹۰

مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ازاد اسلامی واحد بندرعباس با بیان این که دومین جشنواره  دوسالانه وحدت در آذر ماه سال جاری به میزبانی واحد ارومیه برگزار خواهد شد گفت: اولین دوره این جشنواره  در واحد بندرعباس  برگزار و از برگزیدگان به نحو شایسته ای از طرف حوزه معاونت دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی تجلیل به عمل آمد.
حجت الاسلام والمسلمین حسن زارعی ضمن اذعان به این که محققین و پژوهشگران دانشگاهی در صورت ارائه مقاله از امتیازات فرهنگی مرتبط با کمیسیون ماده یک ارتقاء و همچنین از جوایز مادی قابل قبولی بهره مند شوند گفت: علاقه مندان به ارسال آثار حداکثر تا تاریخ ۱۰ مهر ماه نسبت به ارائه چکیده مقالات به آدرس ایمیل rcfics@gmail.com  اقدام نمایند.
وی اظهار داشت: شیوه نامه اجرائی این جشنواره از طریق سایت دانشگاه اطلاع رسانی خواهد شد.

نظر شما :